Cégbemutató


JAKSI-SZER Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás. A társaság alapítását közel tíz éves szakmai múlt és tapasztalat előzte meg. Kezdetben egyéni vállalkozásként klíma- és szellőzéstechnikai berendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkoztunk, majd 2009-től kezdtünk el nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazásával és szerelésével foglalkozni. A fejlesztések, valamint a szakképzett alkalmazottaink lelkiismeretes munkájának köszönhetően 2009 év végén szükségessé vált a cég átalakítása, azóta Jaksi-Szer Kft. néven működik. Ekkor bővítettük tevékenységi körünket nyílászárók gyártásával.


Cégünk az egész országra kiterjedő szerelési tevékenységet folytat.


Fő szerelési területeink:

  • Pécs, Komló
  • Szekszárd, Paks
  • Kaposvár, Dombóvár
  • Budapest

Fő működési terület:


A tevékenységünk elvégzéséhez szükséges tárgyi és személyes feltételekkel rendelkezünk. Dolgozóink szakmai fejlődését iskolai képzésekkel, oktatásokkal segítjük elő. Arra törekszünk, hogy az egyre növekvő piaci igényekhez alkalmazkodva bővítsük szolgáltatásaink körét.

Ma már számos referenciával rendelkezünk. Referenciáink között megtalálható hotel, iskola, irodaépület, családi ház, társas- és apartman ház egyaránt.

A JAKSI-SZER Kft. alapvető célja ügyfelei megrendeléseinek teljes körű és minden igényt kielégítő kiszolgálása, a hosszú távú nyereséges működés biztosítása, valamint a folyamatos magas minőség garantálása. Olyan rendszereket és termékeket ajánlunk, melyek maximálisan megfelelnek vásárlóink minőségi, megbízhatósági, esztétikai és gazdasági igényeinek.


 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken: info@jaksiszer.hu