Nyílászárók

Az energiahordozók árának állandó emelkedése, valamint az egyre szélsőségesebb időjárás sürgetővé teszi, hogy otthonaink hőszigetelését a lehető legnagyobb mértékben fokozzuk. Ha szeretné költségeit jelentős mértékben csökkenteni, egyúttal családja és saját kényelmét, biztonságát növelni, akkor a rosszul záródó ablakok és ajtók, valamint korszerű műanyag vagy hőszigetelt alumínium redőny cseréjével mindezt elérheti. Cégünk Magyarország egész területén vállalja minőségi műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek felmérését és beépítését.

 

Építkezőknek

Az építkezés nehezen megismételhető és még nehezebb a hibákat javítani. Ezért célszerű előre pontosan tervezni, megbízható szakemberekkel együtt dolgozni és minőségi alapanyagokat használni a nyílászárók területén is, hogy a háza igazi otthont biztosítson családja számára.

 

Ha felújít

Mindegy, hogy családi, társas vagy bérházról van szó, minden esetben figyelembe kell venni a meglévő adottságokat, csatlakozási lehetőségeket, hogy a legmegfelelőbb nyílászárókat választhassák. A pontos árajánlathoz és a méretekhez szükséges a helyszíni szemle. Mivel csak így lehet a pontos méreteket levenni, megnézni, hogy a jelenlegi nyílászárók milyen rendszerűek és igazából Önnek mire lenne szüksége. Fontos, hogy a házzal harmonizáljon az új ablak vagy panelok, lakóparkok esetében a környezettel, a többi nyílászárók stílusával.

 

Ingyenes helyszíni felmérés

Az ügyfél e-mailen vagy telefonon történő felkérését követően előre egyeztetett időpontban munkatársunk felméri a helyszínen a nyílászárókat. Egyezteti az igényeket és tájékoztatja a megrendelőt a lehetőségekről és elkészítjük az egyeztetés során szerzett információk alapján az árajánlatot.

 

Információ pályázatíráshoz

A kiírt energiatakarékossági pályázatokban a nyílászárokra vonatkozó szakmai rész kitöltéséhez adunk segítséget a hozzá kapcsolódó igazolások és minősítések biztosításával.

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken: info@jaksiszer.hu