Ajtó, ablak

 A GEALAN műanyag profilrendszer széleskörű termékprogramot jelent az ablak-, ajtógyártók részére. A kivitelektől függetlenül a GEALAN profilrendszerei mindennemű tervezői, műszaki követelménynek megfelelnek a termékek minősége, megjelenése, funkcionalitása, stabilitása, könnyű tisztíthatósága, hosszú élettartama és környezetbarát jellege miatt.
Az S 8000 IQ rendszer kifejlesztésekor különös figyelmet szenteltek a profil stabilitásának. Így nagyrészt kiesett a főkamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt. Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja.

 

 

Szép külső, esztétikus megjelenés


Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészült. Ezért a GEALAN  az S 8000 IQ rendszerét úgy tervezte, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveglécek és sima, csillogó felületek. AZ S 8000 IQ rendszert az esztétika illetve az értékesség jellemzi - stílusos ablakok és időtlen garancia.

 

Szürke tömítés


Speciális, az időjárás és a légkör hatásaival szemben ellenálló TPE anyagból készül, amely sok elvárásnak megfelel, s emellett majdhogynem teljesen láthatatlan. A fő feladata a lehető legjobb szigetelés.

 

Hőszigetelés

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A hatkamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért, hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, a rendszernek többkamrás szárny-, illetve tokváltozatai is léteznek. A profilkombináció a bevizsgált U- értékével beleszámítva a standard acélmerevítést (U, = 1,1 W/m2K értékig) a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Ennek ellenére a hőszigetelés soha nem a statika hátrányára történik, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.
A profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban.


Fadekor

Aki a műanyag ablakot fadekor kinézettel választja, a tökéleteset választja. Hiszen mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez, a GEALAN fadekor ablakok mind kinézetben mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmas klasszikus stílus elemeként régi építésű házak felújításához vagy épp az adott ország adottságainak megfelelő kivitelezéshez.
A fadekor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.


Az egész rendszer


A GEALAN S8000 IQ műanyag ablak profilrendszer 74 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, mely garantálja a jó hőszigetelést, valamint a megfelelő hangszigetelést a felhasználó számára.

 

Az ablak főbb jellemzői:

  • Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hat kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is
  • Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban
  • Kiemelkedően jó tisztíthatóság a nagyméretű falcokban

A fő- és kiegészítő profilok bő kínálata biztosítja, hogy minden igényt ki tudunk elégíteni.
Nyílászáróinkat 2 ill. 3 rétegű hőszigetelt üveggel készítjük.

 


 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken: info@jaksiszer.hu